Produktet tona

Termo-izolimi / ETICS (External Thermal Insulation Composite System)

Edelputz – Fasadë akrilike pa strukturë (e plotë/full)

Rillenputz – Fasadë akrilike me strukturë

Lotusan Edelputz – Fasadë silikonike pa strukturë (e plotë/full)

Lotusan Rillenputz – Fasadë silikonike me strukturë

Quarzgrund – Bazë/Primer për fasdadë, e mbushur me kuarc

Tiefgrund – Bazë/Primer universal, sidomos për ngjyra

Klebespachtel (i bardhë) – Ngjitës dhe rrafshues për styropor dhe lesh-guri. Me bazë çimento të bardhë

Klebespachtel (i hiri/i zi) – Ngjitës dhe rrafshues për styropor dhe lesh-guri. Me bazë çimento të hirit/zi

Styrocol S1 (i bardhë) – Ngjitës për styropor. Me bazë çimento të bardhë

Styrocol S1 (i hiri/i zi) – Ngjitës për styropor. Me bazë çimento të hirit/ zi

Fasadë dekorative – Fasadë në thes, me bazë çimento të bardhë

Buntsteinputz – Fasadë dekorative shumëngjyrësh

NGJYRAT

TË BRENDSHME

– Silikat Innenfarbe
– Seiden Latex
– Innen Silikonfarbe
– Extra Plus
– Trend Plus
– Starfix
– Classic Objekt

TË JASHTME

– Silikat Aussenfarbe
– Silcosan Classic
– Acrylfassadenfarbe PREMIUM
– Acrylfassadenfarbe

TË NDRYSHME

– Betonfarbe
– Bodenfarbe
– Dachfarbe
– Schwimmbadfarbe

 

Materialet hidro-izoluese

– Hidroizolim Flexibel 1K – Hidroizolim akrilik një komponentësh

– Hidroizolim Flexibel 2K – Hidroizolim akrilik dhe me bazë çimento, i përbërë nga dy komponentë

– Hidrotop Flex 2K – Hidroizolim akrilik dhe me bazë çimento, i përbërë nga dy komponentë

Llaqe të ndryshme:

– R110 – Mallter i bardhë

– R190 – Mallter i zi/hiri

– BioFinish Extra – Glet

– Masë Rrafshuese

– Glet rrafshues

– Masë Vetnivelizuese

Linja dekoruese

– Microcement

– Microcement – fine line

– Microcement (në thes) – nashta edhe jo!

– Gold Farbe

– Silver Farbe

– Bronze Farbe

Linja e hekurit

– Primer/Bazë antikorrosiv për hekur

– Ngjyrë për hekur dhe për dru – glossy

– Ngjyrë për hekur dhe për dru – mat

– Primer/Bazë antikorrosiv për hekur (bazë ujore)

– Ngjyrë për hekur dhe për dru – glossy (bazë ujore)

– Ngjyrë për hekur dhe për dru – mat (bazë ujore)

Linja e drurit

– Antirost
– Terpentin – Tretës vajor

Të ndryshme

– Llazur për dru
– Llak për dru
– Llazur për dru (bazë ujore)

Kontakto

15 + 1 =