Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Kualitet dhe Cilësi

Prodhimet tona kanë një kualitet dhe cilësi të dëshmuar, të prodhuara me metoda dhe teknologji më moderne.

Produktet Tona

Relux ofron gamë të gjërë të produkteve cilësore të ngjyrave, fasadave dekoruese, betonkontakt, glet dekorues etj.

Sistemet Relux termoizolues

Izolimi termik bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm. Propozimi më i mirë për çdo
ndërtesë: sistemet Relux të kursimit të energjisë.

Rreth Kompanis

Relux prodhon baza të ndryshme për ngjyra dhe fasada, ngjyra të brendshme dhe të jashtme, fasada dekoruse etj. Njëkohësisht jemi të vetmit në Kosovë  që bëjmë ngjyrosjen e gurit me shumë nuanca të ndryshme. Relux posedon tani edhe Tnting – sistemin e përsosur për prodhim.

Të gjitha produktet që Ne i prodhojmë janë të qertifikuara me ISO 9001 në vitin 2012, gjithashtu Relux ka bërë Investime në analiza të ndryshme dhe tani të gjitha produktet tona janë të qertifikuara me CE.

Relux ka një staf prefosional në prodhim dhe menaxhim me më shumë se 24 vjet eksperiencë në Gjermani.

Facebook

Kontakt Info

  • Adresa: Magjistralja Prishtinë-Shkup km 6.
  • Phone: +383 44 168 157, +383 44 174 114
  • Email: info@relux-ks.eu

Translate

AlbanianEnglishGerman

AlbanianEnglishGerman