Rreth Nesh

Rreth Nesh

Pas shumë viteve të kaluara në Gjermani, vëllezërit Fatmir dhe Ramiz Gashi vendosën të kthehen në Kosovë dhe të investojnë gjithë kapitalin e akumuluar në kompaninë “Kosova Color”. Aktiviteti primar në atë kohë ishte shitja e ngjyrave gjermane. Pasi nuhatën potencialin që ka industria e ngjyrave, ata vendosën që në vitin 2010 ta hapin fabrikën e tyre me emrin “RELUX”. Që nga atëherë, RELUX ka arritur të bëhet një nga kompani liderë në Kosovë, duke punësuar më shumë se 30 punëtorë. Gama e produkteve që RELUX ofron përbëhet nga ngjyrat e brendshme dhe të jashtme, ngjyrat për tjegulla dhe pishina, fasadave dekoruese, bazave për ngjyra dhe fasada, si dhe bazave për qeramikë, ngjitës dhe rrafshues stiropori, dhe shumë produkteve tjera. Të gjitha këto prodhohen në Kosovë, duke përdorur teknologji dhe recepturë gjermane dhe duke iu përmbajtur standardeve më të larta evropiane. Prodhimet tona analizohen edhe në laboratorin tonë para se të dalin në shitje. Në këtë mënyrë ne sigurohemi që Ju si klient të furnizoheni me produktet me cilësinë më të lartë.

ZBUKURO SHTEPINë TëNDE

Rreth kompanisë

Relux prodhon baza të ndryshme për ngjyra dhe fasada, ngjyra të brendshme dhe të jashtme, fasada dekoruse etj. Njëkohësisht jemi të vetmit në Kosovë që bëjmë ngjyrosjen e gurit me shumë nuanca të ndryshme. Relux posedon tani edhe Tnting – sistemin e përsosur për prodhim. Të gjitha produktet që Ne i prodhojmë janë të qertifikuara me ISO 9001 në vitin 2012, gjithashtu Relux ka bërë Investime në analiza të ndryshme dhe tani të gjitha produktet tona janë të qertifikuara me CE.

Prodhimi

Relux ka një staf profesional në prodhim dhe menaxhim me më shumë se 24 vjet eksperiencë në Gjermani.

Relux ka një plan biznesi që brenda 2 vite të rrit numrin e të punësuarve deri në 50, duke u zgjeruar në prodhimin e materialeve të ndryshme përfshirë edhe prodhimin e styroporit.

Relux ka treg dhe partner të sigurt në tregun vendor në shitjen me shumicë dhe pakicë. Gjithashtu Relux ka marrëveshje 10 vjeqare për eksport të produkteve në Gjermani dhe Austri.

steps1

Përpunim brenda dhe jashtë

steps1

Përpunim brenda

steps1

Përpunim jashtë

steps1

Lyerje me brushë

steps1

Lyerje me valak

steps1

Aplikimi i mistrisë

steps1

Strukturë

steps1

Përzierje e ngjyrave RELUX

steps1

Ruajtje nga kushtet atmosferike

steps1

Kompresor

steps1

Tretje me ujë

steps1

Pastrim me ujë

steps1

Temperatura më e ulët e përpunimit

steps1120 ml1m2

Konsumi ose mënyrë minimale në ml / m2

steps124 Std.

Përpunimi pas 24 h