Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Historiku

Gjatë vitive të 90-ta kemi filluar të punojmë në Gjermani në firmen Malergäscheft Hans Huber Freilassing, në fillim si ndihmës pastaj për një kohë shumë të shpejt poziten e kryepunëtorit. Kjo firm atëher merrej me ngjyrosje të objekteve të ndryshme, aty patem fatin të kemi kontaktet e para dhe të fitojmë përvojen në përdorimin e ngjyrave dhe fasadave të ndryshme.

Ne vitin 2000 Ne fituam përfaqësin e liderit të ngjyrave Gjermane Relius për Kosovë ku kemi përfaqësuar këtë firmë në tregun e Kosovës me firmën Kosova Color në Prishtinë. Fillimisht si shitës të produkteve Gjermane Relius kemi operu në një objekt më të vogel dhe me pak punëtor.

Ne vitin 2010 kemi regjistru ndërmarrjen Relux Sh.p.k dhe kemi blerë të gjitha astete e ndërmarrjes KosovaColor.

Qëllimi jon ishte të mos importojmë produktet nga Gjermania dhe të paguajm transportin, doganen dhe tvsh, por ato produkte me të njejtin kualitet ti prodhojmë në Kosovë dhe njëkohësisht të kontribojmë sado pak në zbutjen e papunësisë në vend.

Prodhimi

Relux tani prodhon baza të ndryshme për ngjyra dhe fasada, ngjyra të brendshme dhe të jashtme, fasada dekoruse etj. Njëkohësisht jemi të vetmit në Kosovë  që bëjmë ngjyrosjen e gurit me shumë nuanca të ndryshme. Relux posedon tani edhe Tinting – sistemin e përsosur për prodhim.

Të gjitha produktet që Relux i prodhon janë të qertifikuara me ISO 9001 në vitin 2012, gjithashtu Relux ka bërë Investime në analiza të ndryshme dhe tani të gjitha produktet tona janë të qertifikuara me CE.

Relux ka një staf prefosional në prodhim dhe menaxhim me më shumë se 24 vjet eksperiencë në Gjermani.

Relux ka një plan biznesi që brenda 2 vite të rrit numrin e të punësuarve deri në 50, duke u zgjëruar në prodhimin e materialev të ndryshme përfshir edhe prodhimin e styroporit.

Relux ka nje Treg dhe partner të sigurt në tregun vendor në shitjen me shumic dhe pakic. Gjithashtu Relux ka marrëveshje 10 vjeqre për eksport të produkteve në Gjermani dhe Austri.

Çertifikatat

Facebook

Kontakt Info

  • Adresa: Magjistralja Prishtinë-Shkup km 6.
  • Phone: +383 44 168 157, +383 44 174 114
  • Email: info@relux-ks.eu

Translate

AlbanianEnglishGerman
AlbanianEnglishGerman