Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Tiefgrund ELF

Tiefgrund ELF Baz e thell pa ngjyrë për jashtë dhe brenda. Nuk përmban tretës dhe është rezistues ndaj lëndëve alkaline. Sipërfaqja: Suva minerale , beton, lyerje me dispersion Përgatitja e sipërfaqes: Sipërfaqja duhet të jetë i qëndrueshëm, i pastër, i thatë dhe pa yndyrë, dyllë, silikon dhe pluhur. Baza: RELUX Tiefgrund ELF duhet holluar me ujë deri 1:1 ,dhe Lyhet 1-2x duke u bazuar në natyrën e sipërfaqes. Shtresa e sipërme: RELUX me dispersion për jashtë dhe brenda. Ruajtja: Në vend të freskët, por mbi kufirin e ngrirjes. Të gjitha të dhënat e përdorimit sipas lyerjes, Respektoni fletën e të dhënave teknike dhe fletën me të dhënat e sigurisë. Përmbajtja VOC: Vlera limit e BE-së për produktin (Kat A/h: 50g/l (2007); 30g/l (2010)). Ky produkt përmban maksimumi 1g/l Katalogu Evropian i Mbetjeve (KEM 2002): 080112.
Katalogu Evropian i Mbetjeve (KEM 2002): 080112.

AlbanianEnglishGerman