Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Schwimmbadfarben

Schwimmbadfarben Bojë për Pishina për sipërfaqe si mure dhe mure betoni, pllaka minerale për pishina. Pastrohet lehtë dhe është rezistent ndaj ujit dhe klorit. Materia lidhëse klor-plastikë me shkallë gjysëm shkëlqimi. Ngjyrë e kaltër.
Terja në 23°C dhe 60% lagështi relative. Tharje e plotë pas 1-2 orë. Ngjyrosje tjetër pas 24 orëve.
Pishina të mbushet pas 4 jave. Hargjimi afër 3-7 m2/l.
Përdorimi: Rul, brushë, makinë ajri. Brenda dhe jashtë.

AlbanianEnglishGerman