Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Preimer HAFTGRUND

Preimer HAFTGRUND për ngjitje të sigurt të Pllakave në dysheme dhe Pllakave në Muri të lidhjes në baza jo-absorbues (jo thithse). Preimer HAFTGRUND i Gatshëm për t’u përdorur dhe i shpejtë në tharje. Me ngjyrë Jeshile për dukshmëri më të mirë të sipërfaqes. Lehtë për të aplikuar me një rul ose furçë. Pas tharjes , ngjitët fortë dhe jep filmi me një sipërfaqe të vrazhdët. Gjithashtu dhe për sipërfaqet me nxemje . Ekologjik ( EMICODE EC 1) .
Për të gjitha sipërfaqet që jante të pastërta, të qëndrueshme, pa plasaritje, të thata , pa pluhur dhe pa yndyra, I qëndrueshëm ndaj ujit në ngjyra Dispersive Acryle dhe Latex në Tjegulla, Qeramik. Preimer HAFTGRUND paholluar me rul ose furçë në mënyrë të njëjt dhe duhet pritet terja . Konsumi 100 g / m2 , në varësishët nga baza. Temperatura e aplikimit 10-30 ° C ( për baz , ambientit dhe material). Koha e pritjes 1-3 orë para ngjitjes së Pllakës . Temperaturat e larta të shpejtojn terjen , të ulëtat vonojë terjen. Qëndrushmëria 1 vit në paketimin origjinal . Të mbrohet nga ngrica . Rezultati optimal është arritur duke zbatuar procesin e lyrjes me furq. Kujdese gjatë përpunimit për ventilim të mirë! Mjetet të pastrohen menjëherë pas përdorimit me ujë. Relux Premier Haftgrund duhet të jetë plotësisht e thatë (të paktën 24 orë) para suvatimin. Suvatim mbi bazen ende e lagësht zvogëlon efektivitetin. Konsumi kur hollohet 1:3 afërsisht. 01 kg Premier Haftgrund / m². Deponimi: pangrica 12 muajve Vlera e kufizuar BE për këtë produkt (Cat / h): 50 g / l (2007) / 30g / l (2010). Ky produkt përmban maximal1 g / l VOC

AlbanianEnglishGerman