Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Keragrund

Keragrund Për brenda dhe jashtë. Për mur dhe dysheme. Për para aplikimit të masës vetërrafshuese për forcim te pjesëve poroze, ranore, para aplikimit te ngjitësit
dhe llaçeve të tjera. Paralyrje e mureve dhe tullave për aplikimin e llaçit në bazë gipsit dhe gëlqeres. Për shtërngimin e pjesëve para ngjitjës të pllakave dhe Tapetave. Përmirëson Mbajtjen e pëshs së Pllakave dhe Tapetav dhe ngadalson tharjen e shpejtբë të ngjitësit dhe shmang plasaritjet. Ngjyra e kaltërt mundëson kontroll të mirë të pjesës së lyer.

AlbanianEnglishGerman