Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Hidroizolim Flexibel 2K

Hidroizolim Flexibel 2K Relux-Dichtflex / 2K Material Izolues Izolim për Banjo, Pishina, Bodrume ,Terraca; Balkone,Rezervate të Ujit ,për mbrenda dhe jasht.
Relux-Dichtflex 2K përbëhet nga: Comp: (A) 5 kg të Lëngshme, Comp: (B) 15 kg pluhur Përpunimi: Përzierni dy përbërësit në një enë të pastër. Për sasi të pjesshme: 1 pjesë në peshë të lëngshëm me 3 pjesë në peshë të pluhurit. Produkti i perzier shperndahet me furçë të fortë, rrul, mistri të llaç-it. Shtresat e freskëta duhet mbrojtur nga shiu dhe dielli extrem. Masa e perfunduar duhet përfunduar brenda një ore. Përgatitja e nëntokës: Nënshtresa duhet të jetë e qëndrueshme, jo ranore pa pluhur dhe e pastërt. Ndotjet e vajit, yndyrës duhet të hiqen. Sipërfaqja duhet të jetë pak e lagur, duhet të shmanget shkelqimi. Të ruhet nga presioni i ujit 7 ditë Ruajtje Nga të ftohti, nga lagështia dhe acari.
Qendrushmeria në amballazën origjinale të mbyllur 12 muaj. Pastrimi i veglave me ujë pas përdorimit. Pjesët e mbetura Te ngurtsuara mund të hidhen në deponinë e materialeve të ndertimit.

AlbanianEnglishGerman