Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Hidroizolim Flexibel 1K

Hidroizolim Flexibel 1K Izolim për Banjo, Pishina,Bodrume ,Terraca; Balkone,Rezervate të Ujit ,për mbrenda dhe jasht. Konsumi: Përafërsisht 1.2kg / m² për trashësi mm. Përpunimi: Deri në 5 metra thellësi të ujit me presion Negatv. Produkti i perzier shperndahet me furçë të fortë, rrul,mistri të llaçit. Shtresat e freskëta duhet mbrojtur nga shiu dhe dielli extrem. Masa e perfunduar duhet përfunduar brenda një ore.Përgatitja e nëntokës: Nënshtresa duhet të jetë e qëndrueshme, jo ranore pa pluhur dhe e pastërt. Ndotjet e vajit, yndyrës duhet të hiqen. Sipërfaqja duhet të jetë pak e lagur, duhet të shmanget shkelqimi. Dhe të përdoret Relux Tiefgrund. Koha e tharjes varet nga temperatura e Në + 20 ° C dhe një lagështi relative e 50% koha e tharjes është rreth 3 orë. Ruajtje Nga të ftohti, nga lagështia dhe acari. Koha e përpunimit: përafërsisht. 1 orë. Kontakti me shiun pas 12 orësh, Mbuluar me pllaka pas 24 orësh, Mbulimi i gërmimeve pas 3 ditësh, me presion pas 7 ditësh, Ecje pas 24 orësh. Qendrushmeria në amballazën origjinale të mbyllur 12 muaj. Pastrimi i veglave me ujë pas përdorimit. Pjesët e mbetura. Te ngurtsuara mund të hidhen në deponin e materialev te ndertimit.

AlbanianEnglishGerman