Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Handspachtel

Handspachtel Rrafshues i gatëshem, i brendshëm, pa emisione dhe pa tretës, per riparimin dhe rrafshimin e mureve te ndryshme. Ngjyra e bardhë, Mat, Struktura e rrafshet. Ruajtja , fresket ,> 5 ° C, te ruhet nga ngrica.Konsumi (per shtres ) me 1.75 kg/m2 në një trashësi shtresë të 1.0 mm. Në varësi të trashësisë së shtresës për shkak të tkurrje gjat tharjes shtresa e 2 mund të jetë e nevojshme. Konsumi I saket gjat proves në objekt. Nëse është e nevojshme, të hollohet me ujë. Mjetet pastrohen menjëherë pas përdorimit me ujë. Baza duhet të jenë të qendrueshme, e pastër, e thatë, pa yndyra, pa dyll, pa silikon, dhe pa pluhur. Përgatitja e Sipërfaqes: Relux Tiefgrund.

AlbanianEnglishGerman