Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Gips Grundiermittel

Gips Grundiermittel është një themeli pigmentuar me ngjyrë jeshile me rezistencë të lartë alkali për reduktimin, shterngimin dhe trajtim te njejet të Bazës para llaqit,posaçërisht në sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme dhe përmirëson ngjitjen suvas-llaqit suvas gipsi, blloqe gips , pllakave, Tapetave etj.
Përfitimet rrit sigurinë kundër e shkaperderdhjes të suvas ose laramin dhe ngjitje të sigurt për materialet e permendura mund të ipet me furçë apo rrull kontrolla gjat gjatë aplikimit ngjyra jeshile
Baza duhet të jetë e fort dhe e teruer dhe pa yndyra. Mos aplikoni në sipërfaqe të ngrira dhe jo nën +5 °.
Përpunim pvarësisht nga Baza 1 pjesë Relux Gips Grundiermittel me 2 deri max. 5 pjesë ujë të pastër. Zbatimi Lyrje (me furçë akrilike të gjër), rul (me rul neopren), airless (komrespr, makin ajri)
Rezultati optimal është arritur duke zbatuar procesin e lyrjes me furq.
Airless: . Kujdese gjatë përpunimit për ventilim të mirë! Mjetet të pastrohen menjëherë pas përdorimit me ujë. Relux Gips Grundiermittel duhet të jetë plotësisht e thatë (të paktën 24 orë) para suvatimin. Suvatim mbi bazen ende e lagësht zvogëlon efektivitetin.
Konsumi kur hollohet 1:3 afërsisht. 01 kg Gipc Grundiermittel / m². Deponimi: pangrica 12 muajve
Vlera e kufizuar BE për këtë produkt (Cat / h): 50 g / l (2007) / 30g / l (2010). Ky produkt përmban maximal1 g / l VOC

AlbanianEnglishGerman