Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Dachfarben

Dachfarben Ngjyrë Çatie Relux. Nuanca të ndryshme të zgjedhura për çati. Me Relux Ngjyrë për çati, Çatia e vjetër bëhet si e re përsëri. Relux Ngjyrë për çati tretet me ujë, e mbrojtur nga këpurdhat, përdoret për Çatit e reja dhe të vjetra e qëndrueshëm ndaj motit.
Relux Ngjyrë çatie ka qëndrueshmëri të lartë, gjysëmshkëlqim, difusive, elastike. Kjo ngjyrë është për të gjitha shtresat e forta si, beton, tulla, çimento, tjegulla azbesti me kanale rrjedhëse të ujit.
– Rezistente në mot sipas, DIN 18 363
– Tretje me Ujë dhe erë
– Lehtë të punohet dhe me mbulueshmëri të lartë
– Efekt parandalues kundër algave këpurdheve dhe myshkut
– Lidhshmëri të fortë në bazë.
– Largon Ujin

AlbanianEnglishGerman