Tel: +383 44 168 157 Emailinfo@relux-ks.eu

Bodenfarbe

Bodenfarbe Ngjyrë për dysheme, Nuanca të ndryshme të zgjedhura për dysheme. Tretet me ujë, e mbrojtur nga këpurdhat. Relux Ngjyrë për dysheme ka qëndrueshmëri të lartë, gjysëmshkëlqim, difusive, elastike. Kjo ngjyrë është për të gjitha shtresat e forta si, beton, tulla, çimento, tjegulla azbesti me kanale rrjedhëse të ujit.
– Rezistente në mot sipas, DIN 18 363
– Tretje me Ujë dhe erë
– Lehtë të punohet dhe me mbulueshmëri të lartë
– Efekt parandalues kundër algave këpurdheve dhe myshkut
– Lidhshmëri të fortë në bazë.
– Largon Ujin
– Jo për pesha të rënda

AlbanianEnglishGerman